MENU

Øystein Greni m/ band+ supp: Thea and The Wild

fredag 3. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 340,- ink avg

Se Facebook arrangement


20:00 dørene åpner
21:30 konsertstart Thea & The Wild

Øystein Greni er klar med sitt første soloalbum og påfølgende norgesturné. Denne gangen har han beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i albummet “Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale. Albumet har allerede blitt meget godt mottatt blant anmeldere, med femmerne i bl.a. i Aftenposten og Dagbladet. Øystein Greni har med seg et håndplukket topplag av musikere, så her kan man egentlig bare innføre konsertopplevelse-garanti først som sist. “Stemningen på øvingslokalet har vært i taket og jeg gleder meg som en unge til å presentere det nye materialet på scenen. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening,” sier Greni selv.

thea&thewild_pressefoto_09

Thea & The Wild
Thea & The Wild, eller Thea Glenton Raknes som er hennes egentlige navn, har siden hun ga ut sine første sololåter i 2012 satt seg i manges ører og hjerter med sine fengende melodier og karakteristiske stemme. Hun har oppnådd tung rotasjon på norske radiokanaler og spilt kritikerroste konserter på blant annet Øyafestivalen og By:larm. Debutskiva «Strangers & Lovers», som kom ut i 2014, ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos  landets største aviser og flust med godord fra utenlandsk presse. Nytt album er ventet tidlig 2018, men Thea har nettopp sluppet de første smakebitene derfra; Dark Horse og City of Gold. Enda en singel ventes dessuten allerede denne høsten.

«With the open road anthemics of Fleetwood Mac and the R&B-infused pop sass of early Haim, Thea & The Wild are just fun in its purest form.» – NME

Thea gleder seg veldig til å reise på turnè sammen med Greni og bandet:

“Jeg hørte masse på Big Bang da jeg var yngre og digger den nye skiva til Greni, skikkelig catchy poplåter som setter seg på hjernen. Det blir veldig gøy å være med på turné og varme opp for ham, jeg tar med meg Cato Salsa og vi gjør låtene mine i duoformat! Vi gleder oss veldig.”