MENU

Play & Pray for Nepal – Kongsberg

onsdag 24. august
Dørene åpner: 19:30
Pris: 150,- + avg
Billetter
Se Facebook arrangement


Arrangør: www.reisnepal.no

Onsdag 24. august kl. 20.00 møtes den nepalske bluesgitaristen Ashesh Dangol og hans band Ashesh & Nekhvam og flere lokale bluesmusikere (nevnt gjerne navn) til en musikalsk forbrødring mellom to fjellnasjoner på Energimølla.

Ashesh Dangol er ofte blitt kalt «Himalayas Jimi Hendrix» når han tidligere har opptrådt på scener i Tyskland, Spania, Storbritannia og Norge.

Anledningen til dette sjeldne musikalske møtet er resultat av et samarbeid mellom Energimølla og kampanjen ReisNepal som har et dobbelt formål: Å få norske turister fortest mulig tilbake til Nepal etter jordskjelvene våren 2015, og å bidra til gjenoppbygging og videreutvikling av vitale og bærekraftige turistdestinasjoner og ruter som ble ødelagt. Turisme er Nepal viktigste næringsvei.

Kampanjen ReisNepal ble startet av de fire Nepal-vennene Arild Molstad, Jon Gangdal, Olav Myrholt og Trygve Sunde Kolderup som alle har flere tiårs erfaring fra trekking, ekspedisjoner og bistandsarbeid i Nepal.

Konserten på Energimølla inngår i en turne som det nepalske bluesbandet skal ut på i Norge under vignetten Pray and Play for Nepal, der de ofte vil spille sammen med lokale musikere. Turneen er et av mange tiltak i regi av ReisNepal. Alle netto inntekter av turneen går til ReisNepal via Vardestiftelsen. (Les mer på www.reisnepal.no og www.vardestiftelsen.no.)

Før konserten vil det bli en kort orientering om situasjonen i Nepal etter jordskjelvene, og i pausene blir det gode muligheter til å få snakke med både bandets medlemmer og representanter for ReisNepal.