MENU

Pop-Quiz

fredag 11. september
Dørene åpner: 19:30
Pris: Gratis inngang

Se Facebook arrangement


QUIZEN ER FULLBOOKET!
Dersom det er noen som har meldt seg på, men vet at de ikke kommer er det fint om dere gir beskjed, slik at noen andre kan få plassen.

Noen selvfølgelige begrensninger må vi regne med i denne Covid-tiden, men vi kjører lettbeint quiz-atmosfære (med en umiskjennelig underliggende eim av blodig alvor), og evig heder og ære til vinnerlaget som vanlig!

I henhold til Covid-19 forskriften har vi kun bordservering hos oss.  Vi har også svært begrenset gjestekapasitet. Lagene må melde seg på på forhånd, max 5 personer per bord. 

Send e-post med påmelding til: post@energimolla.no

Pop-Quiz har blitt en suksess! En fredag hver måned arrangeres PopQuiz med et bredt utvalg av dyktige quizmastere. Glem gullrekka på TV’n denne kvelden. Ta med deg venner og lek deg gjennom fredagskvelden med friske og freidige musikkspørsmål fra scenekanten. Populærmusikk eller ikke, PopQuiz utfordrer og behager din musikkhjerne. Alle er velkomne, enten det er som lag eller alene. PS: Vinnerlaget vinner billetter til en valgfri konsert i regi av EnergiMølla med forbehold om ledig kapasitet. Velkommen!

Dørene åpner: 19:30
Quiz starter: 20.00
Aldersgrense: 18 år (vergeordning)
Pris: Gratis inngang

Er vi ikke friske holder vi oss hjemme, ute holder vi en meters avstand. Antibac er tilgjengelig.