MENU

Pop-Quiz & pizza

fredag 14. mai
Dørene åpner: 19:30
Pris: Gratis inngang

Se Facebook arrangement


Pop-quiz, pizza og andre ting som starter på P! Bedre blir ikke fredagskvelden! Woodoven.no kommer denne fredagen for å servere nydelig håndlaget pizza fra vedfyrt ovn!

 

Dersom forbud/ påbud gjør fysisk gjennomføring vanskelig, tar vi quizen digitalt. 

Noen selvfølgelige begrensninger må vi regne med i denne Covid-tiden, men vi kjører lettbeint quiz-atmosfære (med en umiskjennelig underliggende eim av blodig alvor), og evig heder og ære til vinnerlaget som vanlig!

I henhold til Covid-19 forskriften har vi kun bordservering hos oss.  Vi har også svært begrenset gjestekapasitet. Lagene må melde seg på på forhånd, max 5 personer per bord. 

Send e-post med påmelding til: post@energimolla.no

Pop-Quiz har blitt en suksess! En fredag hver måned arrangeres PopQuiz med et bredt utvalg av dyktige quizmastere. Glem gullrekka på TV’n denne kvelden. Ta med deg venner og lek deg gjennom fredagskvelden med friske og freidige musikkspørsmål fra scenekanten. Populærmusikk eller ikke, PopQuiz utfordrer og behager din musikkhjerne. Alle er velkomne, enten det er som lag eller alene. PS: Vinnerlaget vinner billetter til en valgfri konsert i regi av EnergiMølla med forbehold om ledig kapasitet. Velkommen!

Dørene åpner: 19:30
Quiz starter: 20.00
Aldersgrense: 18 år (vergeordning)
Pris: Gratis inngang