MENU

Romjulsmetall: Bad Omen, Perfect NME, Wartex og Aspherium

lørdag 28. desember
Dørene åpner: 19:00
Pris: 150,-


Endelig er romjulsmetall tilbake; og attpåtil med en killer lineup! Her er det bare å finne frem ørepropper og mye opp nakkemusklene!

                                                                                          ***** BAD OMEN *****
Bad Omen ble startet på slutten av 1980-tallet og spiller tradisjonell Heavy Metal. Bandet hadde reuinon på fjorårets “Kongsbergband gjennom tidene” som var den første samlingen de hadde hatt på 10 år. Bandet spiller låter som i all hovedsak er egenproduserte. Bad Omen består av Rune Kjørstad (vokal), Roar Foss Pedersen (bass), Bjørn Terje Kjørstad (trommer), Terje Graven (gitar) og Vidar Kjeldsen (gitar). Denne konserten er den eneste  i Norge på Bad Omen World Tour 2013. Bandet lover full trøkk!

 

                                                                                          ***** PERFECT NME *****
 At Perfect NME så dagens lys var slett ingen tilfeldighet, da samtlige av bandets medlemmer har spilt i sammen i andre konstellasjoner i en eller annen form.

Gitaristene Eirik Grimnes (Inquested) og Terje Graven (Bad Omen) har begge en fortid i det kritikerroste bandet Forbidden Forest, der også vokalist Colin Emery var med å sette sitt preg for en periode. Rutinerte Robert Helgevold på trommer er fremdeles aktiv i Forbidden Forest, samtidig som han deler felles bagrunn med Emery og bassist Ronny Syvertsen i fra det sagnomsuste bandet Rage In Eden.
Etter måneder med låtskriving, øving og musikalsk utfoldelse, er bandet nå endelig klare for å vise metallpublikummet hvor skapet skal stå. Alle bandets medlemmer har lang erfaring med sceneopptredner og det loves fullt trøkk i fra først stund! Livespillingene vil sette fart utpå nyåret, og likedan kan det forventes en CD utgivelse i løpet av 2014.

En felles bakgrunn, interesse og erfaring med å utøve musikk i den hardere enden av skalaen gjør sitt til at Perfect NME fremstår som en helhetlig affære, der allsidigheten og samspillet bærer bud om fengende og bredbent metall! Bandet drar med seg all sin erfaring og spenner sjangeren fra melodiøst til hardt!

                                                                                              ****** WARTEX***** 
 WarteX er Drammens mest breibeinte hardrockband og i mai neste år feirer de ti år som band. Musikken er en blanding av det beste fra rock’n’roll’en med en hard knoke fra thrashmetal’en. Med den drivende, raske og fengende thrashrocken er det bare å vente seg massasje for både rockefoten og øregangene.
Bandet har varmet opp for bla Supersuckers, Nashville Pussy og Jorn, i tillegg har de gjort en mengde andre spillejobber. Ep’en „Cosa Nostra“ mottok en femmer i DT.
Scenemessig gir WarteX alt og er fast bestemt på å sparke fra seg.  Nettopp det, kan gå utover det du har inntatt så langt i jula.
Du er herved advart.

 

                                                                                           ****** ASPHERIUM ******
 Aspherium ble startet i 2007 og kommer fra Moss/Oslo. Deres debut album “The Veil of Serenity” ble sluppet 11.11.11 med kun høye karakterer og gode

anmeldelser i media. Bandet hadde sin live debut i januar 2010, og har siden lagt igjen gode timer på live scenene rundt omkring i Norge samt Europa. De kom på andre plass i den Norske finalen av “Wacken Metal Battle”, og har spilt med band som Ihsahn og 1349 på Southern Discomfort Festivalen i Kristiansand. Det siste året har Aspherium vært i studioet til ingen ringere enn Jens Bogren i Varberg/Ørebro Sverige.

Jens Bogren har satt sitt preg på metal verden ved blant annet og produsere plater av artister som, Opeth, Soilwork, Symphony X, Paradise Lost, Katatonia, Enslaved, og også da Aspherium sitt nye album som kommer i 2014. I mai 2013 dro Aspherium på turnè i Europa med “Grinding Fortune, Inquested, Wyruz og dødsmetal kongene Blood Red Throne” fra Kristiansand. Den 15 dager lange turnèen ble en suksess, og gutta i bandet er klar for nye spennende konserter! Aspherium drar straks over nyåret på en liten Norges tur med gutta i Blood Red Throne og Decapitated fra Polen, henholdsvis 22,23,24 Januar, i Oslo, Bergen og Trondheim.