MENU

Romjulsrock: Freaky Oscar, Voodoo Fire, Audun Haukvik

onsdag 27. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 220,- ink.avg.

Se Facebook arrangement


Energimølla gjentar suksessen fra april og ønsker velkommen til en heftig rockekveld midt i romjula!

FREAKY OSCAR & the FarSounds

Oslobandet Freaky Oscar & the FarSounds er klare for Kongsberg igjen! Låtskriver, gitarist, vokalist og Kongsbergenser Asgeir Wølner lager sangene oppe i trehytta si, ytterst i Øst-marka, hvor han har bodd i mange år. Med sine maktkritiske og samfunnsengasjerte tekster ønsker Wølner både å spille og skrive verden litt bedre!

Det ligger en forkjærlighet til fredsrockerne fra 60 og 70 tallet i musikken, men med innslag av nyere alternativ rock, Indie, New Wave og No Depression har Freaky Oscar funnet sitt eget uttrykk!

Freaky Oscars første plate, Constant Liberation, er ute på LP, CD og digitalt. Den får dere høre på konserten, men det kommer også smakebiter fra neste plate! Nå gleder bandet seg til å komme tilbake til Energimølla for å rocke opp jula!

Freaky Oscars live-band, the FarSounds, består av av Kenneth Andersen på trommer, Einar Stokke Fadnes på tangenter, Per Christian Holm på gitar og Øystein Hobber på bass.

VOODOO FIRE!
Voodoo Fire har, siden vi så dem på EnergiMølla sist, jobbet med nye låter. Vi kan love en god dose rock inspirert av 70-tallets blues- og garasjerock, ispedd doser av psykedelia! «Vi gleder oss stort til å kunne presentere nye låter for Mølla-publikummet, og ikke minst å dele scenen med Triad of Light og Freaky Oscar igjen», sier bandet i en uttalelse.

AUDUN HAUKVIK

Audun stepper inn på kort varsel, i stedet for Triad of Light.


Dørene åpner kl 20:00
Billetter kr 220,-