MENU

Romjulsrock: Friendship + supp: Sailing Outdoor.

lørdag 27. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 150,- (+ bill.avg.)
Billetter

Romjulsrocken lever videre – og denne gangen med plateaktuelle Friendship! 

Tre unge menn utgjør powertrioen Friendship som består av Fredrik Skalstad (trommer og lead vokal), Magnus Kultorp (gitar og vokal) og Njål Uhre Kiese (bass og vokal). Gruppa startet i 2011 og har allerede tilbragt utallige timer i svette bandbiler og innestengte øvingsrom. Siden starten har bandet spilt på alt i fra større festivaler som Kongsberg Jazzfestival til vinduskarmen på den lille puben Sonder Bar i Göttingen, Tyskland.

Nå har bandet endelig gitt ut sin første plate. Opptakene til Friendships debutalbum ble gjort i et gammelt bygdehus i Enebakk, hvor musikerne flyttet inn med en mengde opptaksutstyr og instrumenter. Elleve spor ble spilt inn. Atmosfæren og gleden er hørbar. 

Friendship er et hardtarbeidende rockeband med fire føtter i den gamle musikken og to i den moderne. Skiva har en interessant bredde med spennende dynamiske låter, forførende jamming og rockelåter du vil høre igjen og igjen. Resultatet er tight, groovy og sexy!

På Energimølla 3. juledag har bandet besøk på scenen fra Axel Skalstad på perk og Øyvind Skalstad på orgel, ja dette blir et Skalstad-slektstreff å regne!

Mye god koring, frekke trommer, funky bass, masse groove og gode gitarsoloer= god stemning” (Metal Hammer 8/10).

 

Support:
 Sailing Outdoor er et rockeband fra Kongsberg som hadde sin storhetstid på slutten av 2000-talle. Bandet består av Torgrimm Lillevik Tveito vokal, Aleksander Tidemann trommer, Erik Mathias Solis bass og Martin Sagvolden Marki på gitar.
Sailing Outdoor spelte ulike konserter i og rundt Buskerudregionen, blant annet var de å høre på Torpfesitvalen, UKM, Mølla x 5-6 ganger, russeball + div. bursdagsfester fra  07 – 10.  
Selv om det aldri kom noen debut-skive så har bandet en rekke hedlige omtaler i lokalavisa. Nå, fire år etter, gjør gutta comeback og det med en jælaust brak.
Detta er en jovial og livat gjeng som sparker fra seg med fengende låter av trøkkete karakter.