MENU

Rumble in Rhodos + supp: Your New Favourite White Trash

fredag 6. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 150,-


 Dørene åpner 20:00
Pris: 150,- + billettavg.

Tidspunkter:
21:00- Your New Favourite White Trash
22:00 – Rumble in Rhodos 

Ti år som band innebærer en rekke opp- og nedturer for et hvilket som helst band, og Rumble In Rhodos er intet unntak.
At deres fjerde album, «Grace And Nuance», i det hele tatt ser dagens lys var aldri en selvfølge, og det hele har allerede blitt kickstartet med sommerens hitsingel «Mannequins Of Memory».
Singelen er den nyeste i rekken av en håndfull Rumble in Rhodos-singler som er blitt listet på P3, hvor den fortsatt befinner seg i skrivende stund. Sjekk den ut her!

Fredag 18. oktober treffer «Grace And Nuance» fysiske og digitale butikkhyller, og det er enda et skritt inn i pop-universet som bandets forrige album, Spellemann-nominerte «Signs Of Fervent Devotion», tok et stort steg inn i. De har skjerpet opp popinstinktene samtidig som de har gitt rom for de ambisiøse prog-ideene. Det progressive har blitt mer komplisert, det umiddelbare er enda mer catchy og det obskure har blitt enda mørkere.

Produsenter er, som i forrige omgang, Montées superduo Anders Tjore og Erlend Mokkelbost. Fra starten som et renere hardcore-band i 2003 og til lyden av dagens Rumble in Rhodos – det har vært en bemerkelsesverdig utvikling fra en gjeng som er svært bevisste på å holde fast i den røde tråden, samtidig som man ikke er redde for å leke litt med sitt eget uttrykk. En selvsikker gruppe som har bygget videre på sitt uttrykk, og som tør å være vågale og innovative. De lager ikke den samme plata to ganger, men samtidig bygger de nok identitet til å holde på sin særegenhet.

I forbindelse med slippet kommer Rumble in Rhodos også til å legge ut på veien og vise hvorfor de har fått det solide ryktet som liveband de har opparbeidet seg via hundrevis av konserter i Skandinavia, Europa, Japan og Canada. Etter et tiår som et av landets mest respekterte undergrunnsband har Rumble in Rhodos for alvor nå tatt steget opp der de alltid har hørt hjemme, blant landets fremste rockeband. Fredag 6. desmber kommer de til Mølla 🙂 Skaff deg billett i god tid. Her blir det trangt om plassene!

Anmeldelser:
 http://www.musikknyheter.no/record/11838

Live:
http://www.nrk.no/lydverket/spilleliste-onsdag-16-oktober/

 Your New Favourite White Trash:

Your New Favourite White Trash er et post-hardcore band med base i Kongsberg. De har høstet komplimenter som; energisk frekkhet med en herlig skitten lyd – 100% riktig! Musikalske referanser til norske band som JR Ewing og Snöras og inspirert av både tradisjonell og nyere hardcore med elementer av jazz og eksperimentiell rock.
Nylig (August 2013) ble 7″ ‘Separate’ sluppet i norske platebutikker som Tiger, Big Dipper, Apollon og Robot i henholdsvis Oslo, Bergen og Trondheim. Skiva ble spilt inn i Støy Studio i Trondheim, og mastret av Martin Bowitz (Cold Mailman/ex-The Spectacle) fra Strype Audio.

Om den nye 7″ : “YNFWT har gitt ut den beste utgivelsen (hittil) i 2013 – to låter som oser gull, perfekt norsk hardcore, rett og slett, det må sjekkes ut!” -Simon D. Bergseth (Bendik, Twin Pines Mall, LOVELOVELOVE, Aristillus.

Tidligere har YNFWT gitt ut en 12″ EP ved navn ‘Seagulls Over The Atlantic Floor’. Låta ‘Emotional Recoil’ ble anbefalt av Urørt og Lydverket, hvor sistnevnte mente at YNFWT var… “et av de spennende nye bandene på den nye norske hardcore scenen”
Live har YNFWT delt scene med bla..: Death By Unga Bunga, Sten Ove Toft, Do You Love Melena?, Aristillus, Dakari, Haraball, Kambodsja, Messerschmith og Bungalow Ranchstyle
NRK P3 syns YNFWT lager noe av den mest spennende musikken akkurat nå og har lagt til låta vår ‘Dismal Waves’ i sine spillelister på Spotify og WiMP.

Link til artikkelen på P3.no: http://p3.no/musikk/best-akkurat-na/
Link til ‘Separate’ 7″ på Spotify: http://open.spotify.com/album/27RgTYos7pNUh0bKYF1ObR
Link til Urørt:
http://www.nrk.no/urort/artist/YourNewFavouriteWhiteTrash
Facebook-page:
http://www.facebook.com/trashmusictrash