MENU

Selklubben presenterer Standupkveld!

fredag 26. april
Dørene åpner: 19.00
Pris: Gratis


Gratis adgang!
Dørene åpner 19.00 – Showstart 20.00
Aldersgrense: 18 år

Selklubben representerer Oslos unge og fryktløse komikkere. “Vårt mål er å spre interesse for standup blant studenter, unge og barnslige samt å produsere minst 300 lol’s per kvartal (Europeisk standard). Vi gleder oss til å innta kongens by Kongsberg på jakt etter sølv i gruva og dynamitt i …brua!”
På Mølla stiller vi med Erik Richvoldsen (Konferansier), Amir (Amadeus) Asgharnejad, Henrik Johan Gjøen, Laurits Lundgaard, Kristine Hope og Karen Houge!

Erik Richvoldsen er en krøllete mann fra Oslo. Søler ofte vann når han spiller Scrabble, men er mest glad i tørre ordspill.

Laurits Lundgaard er en barnevernspedagog som ikke vil ha barn, og har et navn som var sexy for 65 år siden.

Amir Asgharnejad har du kanskje sett på P3TV som iransk reporter under Melodi Grand Prix i fjor. Amir gjør alt 110%, så Tooji er selvfølgelig tatovert på armen. Da er spørsmålet: Har han tatovert EnergiMølla på den andre armen?

Karen S. Houge er en glad sjel fra Nesodden. Hun er kronisk hes, blondt hår og elsker appelsiner. Tar du med en, blir du selvskreven favorittpublikummer!

Kristine Hope kommer med det svære gliset sitt. Hun er en vestlending på 166 cm som ikke blir mindre tøff i kjeften med capsen bak fram. Mye sprøtt kommer ut av denne dama, som gir deg nye spørsmål på svar du trodde du hadde. De kaller henne ikke Hopeshow for ingenting..

Henrik Gjøen kommer fra Bærum. Sånn, nå har dere allerede dømt Henrik, så det har ikke noe betydning hva jeg skriver om han nå. Jeg kan si at han gir penger til lille Ivan fra Filippinene hver måned. Men dere synes fortsatt at han er en dritt. Men helt ærlig, morsom fyr som er vært å ta turen for. Han har jo til og med skrevet dette her selv.