MENU

Silya & The Sailors

lørdag 8. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 290,-/250,-(student)
Billetter

Dørene åpner 20:00
Konsertstart: 21:30 

SILYA – “Unachored”

 Silya har på rekordtid etablert seg som en av Norges fremste og mest spennende artister. Etter seieren i TV-suksessen Stjernekamp på NRK høsten 2013, har Silya både rukket å ha en #1-hit på iTunes med singelen “Sucka” og sluppet albumet “Unanchored”, til strålende anmeldelser, og vært mest spilte norske artist på Wimp.  Våren 2014 har markert nye milepæler for Norges nye favoritt-entertainer når hun har spilt for fulle hus landet rundt – inkludert en storslått turnéstart på et utsolgt Sentrum Scene i Oslo!

 Silyas album “Unachored” har hun spilt inn sammen med sine faste samarbeidspartnere The Sailors fra Booklyn, NYC. Albumet er spilt inn i Degraw Sound i Brooklyn og har blitt gjort på den gode gamle måten – alle musikere i samme rom, alt i ett take, og ingen triksing og miksing med vokal eller instrumentering. Resultatet er et rått og retro lydbilde som få – om noen – norske musikere har mestret før henne.

Aftenposten er en av mange aviser som trillet terningkast fem, og skrev blandet annet: “Laget med kjærlighet og spekket med sjel og råskap”.

 Silya fikk sitt første gjennombrudd som artist i suksess-gruppen Multicyde, som på slutten av 90-tallet sto bak hits som “Not For The Dough” og “The Claptrap”. Siden den tid har hun stått på utallige scener og jaktet artist-drømmen i New York. Hun har også skrevet låter for en rekke andre andre artister – deriblant superstjerner som Vanessa Hudgens.

Høsten 2014 kommer matrosene fra New York til gamlelandet, og da blir det Silya & The Sailors live på EnergiMølla!