MENU

Skadedyr

torsdag 7. juli
Dørene åpner: 13:30
Pris: 275,- + avg
Billetter

Skadedyr er utvilsomt et av de aller friskeste band som har stått fram på den norske musikkscenen de seinere åra. Tolv usedvanlig dyktige musikere har gått sammen om å lage et band som ikke låter som noen andre band, som har sin egen høyst personlige og kompromissløse profil.

Musikerne i Skadedyr er alle involvert i mange forskjellige band (f. eks. Susanna & Jenny Hval, Broen, Moskus, Trondheim Jazzorkester m.m.), og dette mangfoldet bringer de med seg inn i Skadedyr. En instrumentering som består av messingseksjon, tangenter, gitarer, to trommiser, vokal, stryk og trekkspill innbyr til et variert uttrykk, som ofte er temperamentsfullt og energisk, men som også kan ro seg inn i smulere farvann. En konsert med Skadedyr er hendelsesrik. Publikum får hivd i fanget en sjangermiks de neppe har hørt maken til. Det er ikke uten grunn at Skadedyr har pådratt seg et velfortjent rykte som et forrykende liveband!

Anja Lauvdal (piano, synth), Heida Karine Jóhannesdóttir Mobeck (tuba), Hans Hulbækmo (trommer), Torstein Lavik Larsen (trompet), Øystein Aarnes Vik (trommer), Ida Løvli Hidle (accordion), Henrik Munkeby Nørstebø (trombone), Adrian Løseth Waade (fiolin), Fredrik Luhr Dietrichson (bass), Ina Sagstuen (vokal), Lars Ove Fossheim (gitar), Marius Klovning (steel gitar)