MENU

Skambankt + supp. Arctique

fredag 7. mars
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,-/200,- (+ bill.avg.)
Billetter

Skambankt er ikke ironi, Skambankt er ikke bull: Skambankt tror på rocken. 

Skambankt tilhører elitedivisjonen av norsk rock. Denne posisjonen har de erobret gjennom fire sterke album, med store rockelåter som ”O dessverre” og ”Mantra”, og en årrekke med høyoktan livejobbing i inn- og utland. De har overbevist på Roskilde og Øya, spilt med AC/DC på Valle Hovin og D-A-D på deres store arena-turné
i Danmark.

Den kommende platen består av låter skrevet av Terje Winterstø Røthing, arrangert av bandet i en potetkjeller på Bore. Det er spilt inn i Propeller Recordings, med Kåre Vestrheim og Mike Hartung bak spakene. 

Førstesingelen ”Voodoo” kommer i dag og er allerede listet på P3. Albumet slippes i slutten av januar.

 

Hardcorebandet ARCTIQUE ble dannet for ett år siden, og fredag entrer Kongsbergbandet scenen på Energimølla etter å ha blitt valgt som support av Skambankt via konsertprosjektet Local Heroes. 

Selv om bandet til daglig studerer i Oslo er det ingen tvil om at konsert i hjembyen Kongsberg med et av landets mest fremgangsrike rockeband henger høyt. Skambankt turnerer i disse dager landet rundt med sitt nye, kritikerroste album «Sirene» i ryggen, og gitarist Vegard Skalstad i Arctique gleder seg til å få ta del i rockemorroa førstkommende fredag.

“Det er utrolig moro å bli valgt som support for Skambankt. Vi ser skikkelig frem til å få vise oss frem på hjemmebane sammen med et band som vi ser opp til,” uttaler Skalstad på vegne av det heldig utvalgte bandet.