MENU

Snowstock- Madcon (U18 + ordinær konsert!)

lørdag 27. februar
Dørene åpner: 18:00
Pris: 350,-/150,- (U18) + avg
Billetter

NB: TO konserter denne dagen – en for publikummere under 18 (rusfritt) år og en for publikum over 18 (alkoholservering).
Dørene åpner: 
18:00 for U18 konserten – arrangeres av Ungdomskontoret i Kongsberg Kommune
21:00 for publikum over 18 år
 
MADCON – nordic tour

I kjølvannet av megasuksessen med «Keep My Cool” “Don’t Worry» legger Madcon ut på en omfattende nordisk turné. Sistnevnte singel er i skrivende stund på andreplass på listene i Frankrike, og beslagla Tysklands førsteplass i hele fem uker i sommer. Også en rekke andre europeiske land har lags sin elsk på en norske duoen, og sommeren kommer til å bli fylt med festivaljobber i inn- og utland. Men aller først, en nordisk megaturné!


Med duoens live-rykte og deres usedvanlig sterke hit-historikk tatt i betraktning blir det utvilsomt et fett show de skal ut med. Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina. Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med ”An InCONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow“. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube. 

Madcon fortsetter suksessen, og er fremdeles like aktuelle: “Don’t Worry» har nesten spinnville 100 millioner streams på Spotify! På nyåret kommer det enda mer, så det er bare å glede seg til tunes og turné.