MENU

Susanne Sundfør

lørdag 13. oktober
Dørene åpner: 21:00
Pris: 300


Dørene åpner: 21.00
Konsert starter: 22.00
Aldersgrense: 18 år (Vergeordning – De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år. Kontakt oss for mer informasjon)
Arrangør: EnergiMølla

Susanne Sundfør / The Silicone Veil / nytt album 26. mars 2012

På ”The Silicone Veil” fortsetter Susanne Sundfør å utvikle sitt musikalske univers. ”The Silicone Veil” er hennes tredje album og følger opp kritikerroste ”The Brothel” (2010), som oppnådde 30 uker på VG lista og platinatrofé for 40.000 solgte eksemplar i Norge. Der forgjengeren tidvis ble oppfattet som mørk, lukket og kald i uttrykket, skimter man denne gang en anelse mer varme og fylde i melodiene – i et stadig mer massivt og sammensatt lydbilde. I rak motsetning til tekstene, som heller mot det omvendte; om fortvilelse, tap av illusjoner, tro og håp. Om vår mangelfulle evne til å ta inn over oss nedgangstidene vi befinner oss i, om å innse konsekvensene av det livet vi lever, og ikke fornekte dem. For lystig er det ikke; tematikken rundt ”The Silicone Veil” omhandler det slørete skillet mellom å bevege seg fra en tilstand til en annen, mellom liv og død, mellom oss mennesker, oss og jorda. Eller som Sundfør selv betrakter det, i stikkordsform; ”Apokalypse, død, kjærlighet og snø”.

Første drypp fra albumet – ”White Foxes” – ble umiddelbart godt mottatt av kritikere, bloggere og kvitrende fans verden over. Låta er på mange måter en musikalsk bro – og en naturlig forlengelse av lydbildet fra ”The Brothel” til Sundfør anno 2012. ”White Foxes” er dessuten spesialskrevet til den norsk/svenske filmen ”Verden venter”, som får premiere vinteren 2013. Sundfør er også med i en scene av filmen, der hun spiller seg selv.

Alle låtene på ”The Silicone Veil” er skrevet og komponert av Susanne Sundfør, og arrangert av Sundfør og Lars Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank). Albumet er innspilt i Pooka studio och Kikitépe Tearoom, produsert av Sundfør og Horntveth, og mikset i Duper Studio av Jørgen Træén (Kaizers Orchestra, Jaga Jazzist, Datarock). Strykere fra Trondheimssolistene medvirker på fem av albumets 10 spor.

www.susannesundfor.com
www.thesiliconeveil.com
www.facebook.com/susannesundfor
https://twitter.com/#!/susannesundfor