MENU

Temakveld Kongsberg Krimfestival: Kvinnekveld. “Offer, purk eller skurk. Men alltid like vakker?”

torsdag 24. oktober
Dørene åpner: 18:30
Pris: 250,-1: “Offer, purk eller skurk. Men alltid like vakker?”
Her er det duket for en “date” med fem nyere norske kvinnelige krimforfattere på ett brett: Sidsel Dalen, Anne Cecilie Remen, Monica Norland Yndestad, Marit Reiersgård og Alexandra Beverfjord i samtale med Liv Rønneberg.
Sidsel Dalen høstet meget gode anmeldelser for sin debutroman; thrilleren “Dødlige dråper” (2011). “Får James Bond til å fortone seg stillferdig!” skrev en av anmelderene. I høst kommer thrilleren “21 dager”.  
Anne Cecilie Remen har bakgrunn som journalist og vaktsjef i NRK. Hennes debutbok fra 2011; “På direkten” er preget av underholdene og friske actionscener og et “journalistmiljø fullt av brutale intriger”.
Monica Norland Yndestad har lang erfaring som krimjournalist. Hun debuterte i 2012 med “Jentene fra balletten”. Hvem tror på ei ung jente når motparten er en respektert samfunnstøtte. Lyder kanskje kjent?
Marit Reiersgård debuterte i 2012 med romanen ” Stolpesnø”. Dette er en krimroman uten hesblesende action, men desto mere intens, om hvilket mareritt foreldrene gjennomlever når et barn forsvinner.
Alexandra Beverfjord er nyhetsredaktør i Dagbladet med to krimromaner på samvittigheten. Hun fikk “Nytt Blod prisen” for beste debutroman i 2011. 
Liv Rønneberg er en kjent og kjær NRK-stemme. Kjent gjennom kulturmagasinet Askeladden, Nitimen, Nattradioen, Livs kulørte senkveld, Nostalgia og Krimtimen. Hun kan det meste om grøss og gru i norsk krim. 

2: “Menneskejegeren”
 Møt Norges mest erfarne drapsetterforsker; Asbjørn Hansen. Dette er mannen som ledet etterforskningen av Baneheiasaken, Orderudsaken – “dødens gård” og drapet på Trude Espås i Geiranger. Og han ledet etterforskningen av saker som for alltid vil bli husket med jentenavn; Christel, Hedda, Dereka og Faiza. 

3: Musikk
Musikklinja v/KOVS: Bruno Mars Tribute 

 

Dørene åpner 18:30 – arrangement starter 19:00

Billetter: kr. 250
Forhåndssalg hos
Isaksen Libris
Tlf 32 77 22 50
Eller ved inngangen
Arr.: Kongsberg Krim