MENU

The Dogs+ supp: Death by Horse (SE)

lørdag 1. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 370,- ink avg

Se Facebook arrangement


THE DOGS

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6.Januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 1.Februar nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Energimølla! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«Altså, Kongsberg er jo historisk grunn for oss det nå! Det var her vi fant «Fingeren bak Farfisa’n», «Grekeren med gulltanna», «Den svenske Tsaren», vår nye klippe bak orgelet; Stefan Höglin. Og det var til og med på Energimølla det skjedde. Vi var i beit for en orgelmann og dere fant ham for oss. Dette må selvsagt markeres på alle tenkelige vis! Ikke minst blir det konserter der ingenting skal spares på. Gjelda vår til byen og Energimølla skal betales. Shit, dette blir moro!»

FOTO: Glenn Meling

DEATH BY HORSE (SE)

Death By Horse slapp debutalbumet “This Too Shall Pass” digitalt i 2016, og på CD på Second Class Kids Records desember 2018. “This Too Shall Pass” har rundt 1 000 000 streams på Spotify alene. I 2017 ble de nominert til «Årets Nykommer» under Manifest Gala i Sverige. Nicholas Johansson (A&R Universal Music Sweden) omtalte bandet som «et av de beste rockebanda for tida» i 2018. Deres andre album «Reality Hits Hard» ble sluppet i mars 2019 på Second Class Kids og Twisted Chords. Albumet fikk gode kritikker over hele Europa og fikk over 600 000 streams i løpet av bare noen måneder. I 2019 har de turnért i Europa og spilt med band som Agnostic Front, Teenage Bottlerocket, Massendefekt og The Casualties.

FOTO: Glenn Meling