MENU

Thomas Dybdahl + supp: Synne Sanden. Fri aldersgrense! (NB: Kongsberg Kirke)

søndag 11. oktober
Dørene åpner: 18:30
Pris: 350,-/270,-(stud) + avg
Billetter

NB: Samabeid mellom Glogerakademiet og EnergiMølla. Spillested denne kvelden er Kongsberg Kirke.
 

Thomas Dybdahl har solgt over 400.000 plater, vunnet tre Spellemannspriser, og fyller konsertsaler både i Norge og i Europa. Han har også hatt et mål om å etablere seg som artist i USA, og de siste årene bodd i lange perioder i Los Angeles. Der har han skrevet mange av låtene til hans siste album«What´s left is forever», i tillegg til å spille de inn her.

– “På mange måter har dette blitt den platen jeg lenge har snakket om å lage. Den har solide låter, en sammenhengende tematikk, og det går en rød tråd gjennom hele albumet. Kanskje den er litt nostalgisk på et vis, for å gjenspeile en del av det som har inspirert meg, særlig på låtskrivingsiden”, sier Dybdahl.

Platen er laget i tett samarbeid med den legendariske produsenten Larry Klein. Han har tidligere produsert artister som Joni Mitchell, Peter Gabriel og Tracy Chapman. Rundt seg i studioet fikk Dybdahl plassert Kleins faste musikere, som har spilt med artister som Bob Dylan og Robert Plant. 
For Dybdahl, som gjerne har produsert sine egne plater, har det vært en villet utfordring å slippe kontrollen. Reslutatet ble treningkast 5 og 6 i landets aviser og utsolgte konserthus fra sør til nord!

Sammen med sitt siste kritikerroste album What’s left is Forever (2013) som sørget for Grammy-nominasjon i kategorien “Best engineered album”, tar Dybdahl med seg en rekke gamle klassikere fra sine tidligere album.
Et begrenset antall billetter til konserten er tilgjengelig via Destinasjonsservice. Vi anbefaler å være ute i god tid om man vil sikre seg plass til denne lovende høstkvelden på Sagbladfabrikken.

Se video, “But We Did” Thomas Dybdahl 
(Live på Skavlan NRK1):

https://www.youtube.com/watch?v=5axLo4Dx9cw