MENU

Tommy Tokyo

lørdag 24. mai
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,-/150,- (+ bill.avg.)
Billetter

Billetter: Ordinær 200,-/studenter 150,-

Tommy Tokyo – We Blister And We Bleed
“We blister and we bleed until the chimes of Danny Boy”, synger Tommy Tokyo i låten “The Chimes Of Danny Boy”, fra hans kommende femtealbum We Blister And We Bleed, som slippes 24. januar, 2014. 

Tommy fortsetter med den direkte og melankolske låtskriverstilen vi kjenner fra hans forrige, Spellemannvinnende album “And The Horse Came Riderless…”. Men der han sist gang tok for seg moder jord og miljøsaken, skriver han denne gangen om kjærligheten, livet, døden og familielivet. 
Det låter nakent men presist, og brutalt men kontrollert – svøpt i den velkjente inderligheten som Tommy har representert fra første stund. I den allerede etablerte livefavoritten “If there ever was a paradise” beskriver han kjærligheten til sin egen familie, i “Petunia And The Big Kid” får vi den rørende historien om Tommys besteforeldre, og hele utgivelsen er dedisert til naboguttens hjerteskjærende skjebne, som man får høre om i ”There Was A Boy”. Veien fra sindig til fandenivolsk er kort, og på den røffere delen av platen finner vi den lettere indignerte og snerrende Tommy, som i for eksempel låten “Torture Behind The Door” beskriver sin avsky for offentlige venteværelser. Tommy Tokyo understreker igjen at hans tekstunivers er enestående i sin balanse mellom lekenhet og blodig alvor. Albumet er produsert av Øyvind Blomstrøm og Yukon Sitmar St.Croix, mikset av Dare Mason og mastret av Chris Sansom.