MENU

Torgeir Waldemar + supp: Old P & Little Missy

lørdag 19. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 150,-


 Siden EP`en «Take Me Home» blei gitt ut på Astma Records i november 2012 har Torgeir Waldemar rukket å være på turnè med Ida Jenshus, blitt booket til div. festivaler her i Norge (Parken, Steinkjer, Audunbakken, Vinjerock, Slottsfjell og Working Class Hero), blitt plukket opp av tv-serien «Dag» hvor låta «Take Me Home» er brukt i hvertfall to episoder og i tv-teaser, og vært support for Lucinda Williams på Rockefeller, Oslo.

EP`en «Take Me Home» kommer nå ut på vinyl på selskapet Vestkyst, med en ekstra låt. Første fullengder under produksjon, og forventes å komme ut februar/mars 2014

“Innimellom får vi demoer hvor vi tenker «dette kan vi rett og slett ikke gi ut». Låtene vi fikk fra Torgeir Waldemar var et sånt tilfelle. Problemet denne gangen var bare at vi følte han var for bra for oss. Låtene og fremføringen er i en klasse som burde tilsi 20-års kontrakter med Universal, ikke en en 3-spors EP på lille Astma Records. Det er derfor med ydmykhet og stor takknemlighet vi slipper disse 3 låtene 8 november, vel vitende om at vi i fremtiden kan skryte av at en stor artist debuterte her hos oss. Signer ham umiddelbart, dere som har penger. Vi har ham bare på lån.”

Kristopher Schau

Platedirektør

“Torgeir Waldemar er merkelig ukjent, tatt i betraktning at han er en soloartist som tar musikken opp i stratosfæriske høyder. Da jeg tidligere i år, ved en ren og lykkelig tilfeldighet, ramlet over en demo der han gjør sin selvskrevne låt «Take Me Home», satt jeg fjetret, sjokkert og emosjonelt filleristet tilbake. Noe så hudløst og vakkert er det uhyre lenge siden jeg har hørt, og når det da attpåtil er en nordmann som står bak magien, er det til å bli direkte rørt av.

Torgeir spiser Thomas Dybdahl, Moddi og andre barbente og kokett sutrete singer/ songwritere til frokost. Det er helt sant, faktisk. Hvis han vil. Og da vil han knuse dem til mikrofiberpulver bare ved å spille anslaget i låten ”Take Me Home”, for så å drysse det som sukkerstrø på cornflakesen sin. Så bra er han. Waldemar ble kåret til topp 3 av artister som bransjen har mest tro på i 2013, og det sier mye mer om Torgeir Waldemar enn om bransjen.

Torgeir Waldemar er per nå landets mest uoppdagede geni, og han er så jævlig bra at det knapt er mulig å fatte. Mollstemt, sjelfull og magisk musikk med så mye nerve at han alene kunne drevet et kraftverk med låtenes iboende energi. Referanser? Tja, Townes Van Zandt møter Gene Clark og Jason Molina over ei kasse bootlegwhisky i kjelleren til Lightnin’ Hopkins. Men det er jo bare ord. Waldemar må høres. Og han må oppdages av mange. Med én gang. Tvert. Og dét nu.”

Egon Holstad, 14.oktober 2012.

http://www.musikknyheter.no/news/10632

http://www.furoreiharare.com/article.php?article_id=1585

http://www.nordlys.no/kultur/musikk/article6366895.ece

http://www.nrk.no/lydverket/hor-gratkvalte-countrybonner/

http://groove.no/artikkel/56993333/these-machines-kill-fashion-blarock-16-november-2012

 

KVELDENS SUPPORT:
 Big Ole P & Lil`Missy klare for Mølla!

Big Ole P & Lil`Missy er en veldig pen duo som stort sett spiller feiende flott undergrunns-country. Forvent tung låtskriverkvalitet blandet med egne favoritter fra band som Husker Du, Neutral Milk Hotel, Nanci Griffith, Son Volt etc..

De to storsjarmørene har laaaaaang fartstid fra kjente Norske band, bare følg med nå:
Ole Petter Andreassen (Black Debbath, El Doom & The Born Electric, Thulsa Doom, The Cumshots)
Mona Helleland Varpe (The Launderettes, Home Groan, Los Plantronics, Nikkeby Lufthavn)

Dørene åpner 20:00
21:30 Ole P & Lil`Missy
22:30 Torgeir Waldemar

Billetter via billettservice og i døren 🙂