MENU

Tune In: Casa Murilo

fredag 30. november
Dørene åpner: 21:00
Pris: 150


Dørene åpner: 21.00
Konsert starter: 22.00
Arrangør: EnergiMølla
Aldersgrense: 18 år (Vergeordning for publikum under 18 år. Verge må være fylt 25 år og kan ha med seg to personer under 18 år. Vergen og personer under 18 år kan ikke være alkoholpåvirket.)

Billetter: kjøpes i døra 
Pris: 150,- 
Studenter: 100,-  Husk studentbevis!

 

Casa Murilo ble startet av britene Chris Winfield og Dan Hesketh i 2008. Året før hadde de truffet hverandre i Salvador, i Brasil, hvor de bodde og arbeidet sammen hos en mann kalt Murilo.

Samme år ble de begge sjarmert til Norge, og Oslo, av to norske jenter, og de bestemte for å prøve å skape et liv i Norge som kunne matche den hektiske og hedonistiske livsstilen de hadde i Brasil.

Før guttene hadde et bandnavn, sanger eller noen bandmedlemmer, laget de en lang, svært ambisiøs og detaljert plan for deres vei til suksess. Det første målet var å rekruttere norske bandmedlemmer som var mer talentfulle enn de selv. I tur og orden kom Fredrik Baden (trommer), Rudi Leo Johan Johansen (El. Gitar), Håkon Møller (tangenter) og Sturla Hinze (bass) inn i bandet, og snart snudde de britenes sjarmerende demoer til Casa Murilo sin signaturlyd: en kraftfull og fengende poprock, som har bidratt til at de svært kjapt har bygget opp en trofast og stor fanskare.

I 2011 slapp bandet sitt første album, ”Lifting Ships” med en utsolgt releasekonsert på Parkteatret i Oslo og Casa Murilo ble tatt i mot med åpne armer av både musikkbransjen og fansen.

Bandet signerte med Sony Music i Januar 2012. Sony/Columbia ga ut det etterlengtede andre-albumet 12.oktober i år. ”The Rise And Fall” er et svært personlig album som handler om kjærlighet, kampen gjennom indiejungelen, kjipe tider, store oppturer, å følge drømmer, men som også kan tolkes som et kjærlighetsbrev til Oslo, og de mulighetene byen har gitt dem.

I sommer spilte Casa Murilo på mange norske festivaler, deriblant Øyafestivalen i Oslo der de stod på hovedscenen. Denne høsten har vært fylt med konserter over hele landet og 18. oktober spilte de på Rockefeller i Oslo for et svært entusiastisk publikum. Nå begynner bandet å strekke utenfor landegrensene og i november reiser bandet blant annet til India for å spille på India Music Week.

 

Bandet består av:
Chris Winfield (vokal)
Dan Hesketh (gitar & vokal)
Fredrik Baden (Trommer)
Sturla Hinze (bass)
Håkon Møller (keys)
Rudi LJ Johansen (gitar)