MENU

Viseklubben Christian: Frode Johansen- Kom så skal jeg vise dere+ supp: Synne Hoff

tirsdag 12. februar
Dørene åpner: 19:00

Se Facebook arrangement


Kom Så Skal Jeg Vise Dere!

Frode Johansen har siden debuten i 2013 vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge, og har nå etablert seg som en av de ledende artistene i sjangeren.

Han har turnert med Kaia Huuse, og Låtskriverne. Han har spilt over 100 konserter i året de siste tre årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media.

Han har gitt ut seks album, hvorav det siste; «Ellers Så Er Alt Det Samme Her» solgte ut sitt førsteopplag på rekordraske to måneder. Albumet fikk strålende anmeldelse på viser.no og låta «Du Er Ikke Han» fikk plass nummer 36 på Erik Valebrokks liste over de 75 beste låtene i 2018.

Låtene «Sølvgrå», «Birken», «En Liten Kopp Lykke» «Byen Av Lys» og ikke minst harselasen «DAB» er kjente låter fra Frode-katalogen.

Frodes konserter kjennetegnes av en mann og hans gitar. Med vekslinger mellom god humor, og ektefølte og nære sanger. I den nye forestillingen blandes gamle slagere med helt nye sanger i ekte Frode-stil.

Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»

Frode Johansen er den prinsippfaste artisten med integritet mot det kommersielle. Han er artisten med mange klassikere, men ingen hits. Han er en av dem som går de anonyme kjempers vei i kampen for norsk musikktradisjon. Han er en ærlig formidler og en fantastisk gitarist. Han har et trofast publikum, og egen fanklubb.

Frode kan høres på Spotify, men må oppleves live!