MENU

Viseklubben Christian: Ann- Iren Hansen- Ikkje lukk hjertet igjen

onsdag 3. april
Dørene åpner: 19:00
Pris: 250,-


Ann-Iren Hansen besøker Viseklubben Christian

Slippkonsert:”Ikkje lukk hjertet igjen” 3.april 2019

Norsk Viseforum har plukket opp en viseperle fra Vesterålen som de mener det er på høy tid å få frem i lyset. De tildelte henne sitt Rævspark-stipend i 2018 og nå kommer Ann-Iren Hansen med både ny plate og turné. Hennes musikalske univers plasserer deg ytterst på en holme i kraftig nordavind. Havet er mørkt med store dyp, men heldigvis er det akkurat passe avstand mellom livbøyene av lys. De tekstlige bildene er friske, uvanlige og overraskendemens klisjéene er få og Ann-Iren Hansen har ikke ufortjent blitt sammenlignet med Kari Bremnes.

Visetalentet slipper sitt tredjealbum, «Ikkje lukk hjertet igjen», i mars 2019-men singelen «Ensomheta og æ» er allerede ute. Det er en mektig låt om et sårt oppgjør. Ann-Iren viser sine høye kunstneriske ambisjoner i denne låtas dramatiske musikkvideo når hun stiger opp av havet akkompagnert av strykere fra Arktisk Filharmoni.

Nå skal Ann-Iren Hansen ta de nye låtene med på turné. Alene og bak et piano skal hun spille på en rekke etablerte scener rundt om i landet, deriblant Josefine Visescene i Oslo, og selvfølgelig på Kongsberg beste klubbscene Energimølla i regi av Viseklubben Christian. Klubben håper inderlig at byens vise-interesserte publikum ikke bare er opptatt av de veletablerte vise-artistene men også er litt nyfikne på hva som skjer blant de kommende artistene. Denne kvelden er arrangementet flyttet til onsdag 3.april.

For øvrig så har klubben en overraskelse da en av årets deltagere i konkurransen om Rævspark stipendet 2019 vil ta support-rollen denne kvelden.