MENU

Viseklubben Christian: Erik Lukashaugen

tirsdag 13. oktober
Dørene åpner: 19:00
Pris: 250,-

Se Facebook arrangement


Gitaristen og vokalisten Erik Lukashaugen fra Elverum i Hedmark begynte å spille gitar da han var 15 år og komponerte egne sanger fra første stund, men fant sin nåværende musikalske form først i møtet med Hans Børlis dikt.

I løpet av seks hektiske vinteruker i 2011 tonesatte han en rekke dikt av “skogens dikter” hvorav mange melodier inspirert av norsk folkemusikk og folkeviser. Debutalbumet “Av en sliters memoarer” (2013) ble svært godt mottatt av både publikum og kritikere. 

 

I 2018 framførte Erik Lukashaugen og hans faste band Arbeidslaget bestillingsverket “Vi eier skogene” under det årlige arrangementet Junikveld ved Hans Børlis barndomshjem i Oppistun Børli i Eidskog i anledning Børlis 100-årsmarkering. Albumet som ble sluppet samtidig fikk svært gode anmeldelser og Aftenposten skrev at “Børli og Lukashaugen er et vinnerteam”. Albumet ble nominert til Spellemannspris i viseklassen samme år.

Høsten 2019 ble singelen “Hugget i stein” sluppet. Musikkblogger Erik Valebrokk omtalte den som “låtskriverkunst skåret til beinet” og ga den 6 av 6 stjerner. Våren 2020 kom singelen “Elverum i blått”, en låt om koronaepidemien.

Erik Lukashaugen har mottatt Vidar Sandbecks kulturpris “Regnbågåbrua” (2013) og Elverum kommunes kulturpris (2015) for sitt musikalske virke.

Velkommen til en humoristisk og hyggelig kveld!

Det er svært begrenset kapasitet på EnergiMølla for tiden, så vi oppfordrer til å kjøpe billetter i god tid. 

Det er nummererte seter og kun servering via systemet ordr.no. Husk at énmetersregelen gjelder for alle som ikke er i samme familie eller husstand. Antibac er tilgjengelig i hele lokalet og husk å holde deg hjemme dersom du ikke føler deg helt frisk. 

Les mer om smittevern på EnergiMølla her.