MENU

Viseklubben Christian: Jørn Mosebekk

tirsdag 6. desember
Dørene åpner: 19:00
Pris: 150,-/100,- (medlemmer)


Mange kjenner nok Jørn både fra diverse rockescener rundt omkring på det sentrale østland på 60- og 70 tallet, men også fra «Kongsbergband gjennom tidende» for noen få år siden og muligens «Draumkvedet» som han fremførte på gamle Kongsberg Bibliotek etter dette igjen.
Nå kommer han sammen med et par utvalgte musikervenner på hhv bass og slagverk for å opptre for Viseklubben Christian på Energimølla’s scene tirsdag 6/12 – publikum bes merke seg tidspunktet for øvrig da dette av-viker fra den sedvanlige andre tirsdagen i måneden.
Jørn startet opp sine egne band allerede fra 14 års alderen, men det var vel ikke før han startet Dickens Paper et par år senere at det hele begynte å ta av. Jørn er en moden musiker som har fortalt at på konserten med Viseklubben Christian så vil de fremføre et nennsomt utvalg fra hele hans musikerkarriere – dvs alt fra folkemusikk, visesang, rock og mere meditativ musikk. Her vil vi få alt –fra egenprodusert materiale til sanger fra artister som Beatles, Genesis, Peter Gabriel, John Lennon, Tom Waits mfl. Samt ikke minst tonesatte tekster av f.eks Øystein Wingaard Wolf.
Ingen vil vel falle for fristelsen til å betegne Jørn som en musikalsk person i et rendyrket A4 format – dette er fremdeles en ung kar som nekter å gå i flokk, han trenger frihet rundt seg for å kunne utfolde seg, men aldri på tvers av menneskelig kvaliteter og respekt for andre

Dette blir et spesielt møte med det viseklubben kaller grunnfjellet i Kongsberg’s populærmusikalske historie – noe som bør ha en bred appell til byens publikum generelt og ikke bare venner og kjente av Jørn!