MENU

Viseklubben Christian: Skare+Drolsum Stasjon

tirsdag 12. september
Dørene åpner: 19:00
Pris: 250/ 200 (medlemmer)

Se Facebook arrangement


Kjell Inge Kamsvåg og Karianne Sissener Amundsen møttes for tre år siden – noe som ble startskuddet for et meget produktivt og spennende samarbeid. Låtene kom på løpende bånd og de innså fort at de satt på noe helt spesielt

Skare har siden utviklet seg til å bli et samspilt og mangefasettert band. Selv om besetningen tilsier at de spiller bluegrass liker ikke bandet å begrense seg. Flere av bandets medlemmer er multi-instrumentalister og musikkens stemning kan derfor veksle mye fra låt til låt. I det ene øyeblikket serveres det atmosfæriske viser med klokkespill og sart trompet og i det neste slår de til med sprudlende bluegrass med banjo og fele. Til Kongsberg kommer hele bandet som i tillegg til de to allerede nevnte består av Robert Løkkatangen, Tone Jordal Tollaas og Rolf Kristoffer Mørck.

Dette unge og sprudlende bandet spiller da første settet og i andre settet har de tatt med seg bandet Drolsum Stasjon som var ganske aktive for noen år tilbake med mye spilling på NRK blant annet samt utstrakt turne’ virksomhet. Disse stiller med en noe utvidet bluegrass besetning bestående av to gitarer, mandolin, banjo, fele, dobro og cello samt en solid dose norsk folkelighet. Dette blir en ungdommelig og sprudlende kveld!

Billetter selges i døren.