MENU

Viseklubben Christian: Drolsum Stasjon

tirsdag 10. september
Dørene åpner: 19:00
Pris: 250,- + avgift

Se Facebook arrangement


Fra å være et lokalt bluegrass-fenomen på Ringerike har det ivrige seksmannsbandet fra Hønefoss blitt en happening langt utenfor hjembygda. Siden oppstarten i 2010 har de gitt ut to album, sluppet fem singler og avholdt langt over 150 konserter. De besøkte Viseklubben Christian og startet høstprogrammet 2018. Dette var så vellykket at både publikum, band og klubben var hjertens enige om at dette måtte gjentas.

Drolsum Stasjon er: Olav Risan (gitar & vokal), Jørgen Tangen Bendikssen (fele & vokal), Morten Kleven (dobro & vokal), Åsmund Felberg Johnsen (gitar & vokal), Ole Kristian Odden (mandolin, cello & vokal), Bjørn Wiggo Engen (bass)  

Stadig flere spisser ørene for Drolsum Stasjon – soundet, og ikke minst Drolsum Stasjon – begrepet. Humørfylt med masse glitrende prestasjoner både på lokal og strenger knyttet sammen med gode historier gjør at begrepet Drolsum Stasjon må oppleves. At de synger og skriver på norsk, er ikke engang i Nederland nok til at publikum klarer å holde seg i ro når bandet setter i gang og holder det gående med lune historier og skråblikk mellom låtene. Les bare hva Ringerike Kultursenter skriver når det gjelder dette bandet;

“Setter de på plakaten fordi det er kvalitet både musikalsk og høy underholdningsverdi. Moro å se nivået bli bedre og bedre fra år til år. Også liker jeg å ha tradisjoner, derfor sier vi alltid ja til Drolsum.» (Tage Hybertsen, Ringerike Kultursenter)

Viseklubben Christian gleder seg stort til å ha Drolsum Stasjon på byens beste klubbscene – Energimølla – igjen!