MENU

VVS + supp: Morris M / Afterparty: DJ Alex Quaynor

lørdag 30. mars
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


VVS er et navn som den siste tiden har vært på alles lepper, en snakkis. Bak navnet finner vi en 21 år gammel gutt fra Drammen. På kort tid har han rukket å skaffe seg en stor fanbase, både her hjemme og i utlandet. Gutten la fotballskoene på hylla, etter å ha blitt regnet som en av Norges største fotballtalenter på mange år, og det var i brorens hjemmelagde studio i Lier, han fant ut at det var musikken han skulle satse på. VVS skrev og spilte inn sin første låt for et år siden, da han lagde en remix av Meek Mill sin låt «Save me». Kort tid etter kom han med sin første singel, «On Everything», som i dag har over 200.000 avspillinger på Spotify.

DJ Alex Quaynor også kjent som Unge Kunstner har i flere år hatt sansen for musikken du vil høre. Han kan tilby et bredt spekter innenfor hip hop, rap, trap og house musikk. Han kommer med mange gullkorn av sanger som kommer til å få blodet ditt til å pumpe. Fra å se på faren hans Harald Quaynor spinne plater helt siden tidlig 2000 tallet, er han nå klar for å ta over familie kronen å gi dere fabelaktige vibber på energimølla.

 
Den 20år gamle Drammenseren Morris M har drevet med musikk en stund, men har i det siste begynt å slippe musikk. Han hadde sin første feature på «bands» i desember som har 22k streams. Han hadde nylig konsert på Shutdown Events i Drammen der han markerte seg veldig positivt
ID: 18 år