MENU

Dag Sørås

torsdag 4. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,-
Billetter

Dørene åpner 20:00 
Show starter 20:30 

Hardtslående, utfordrende, kunnskapsrik og radikal. Legg til fantastisk morsom så har du Dag Sørås.

Siden sin første opptreden i 2002 har Dag, med sin kompromissløse og ærlige stil, bygd seg opp til å bli en av de mest nyskapende, produktive og suksessrike komikerne her til lands.  Dette ga han Komiprisen for ”Årets nykommer” i 2007 og ”Stå-opp prisen” i 2012 , en pris han også har vært nominert til 3 ganger tidligere.

Dag fikk sitt gjennombrudd i talkshowet ”Showman” i 2010 og fikk samme året sin egen satiriske humorserie ”D-Dag” på VGTV. I januar 2011 hadde han også sin egen stand-up spesial som gikk på TV2, og har også vært å se i alt fra ”I kveld med Ylvis” til ”Roast fra Chat Noir”, i tillegg til at han har vært gjest i utallige radioprogram.

I 2011 og 2012 var Dag på norgesturné med sitt soloshow ”D-Dag Live” og trakk fulle hus over alt og høstet lovord fra både presse og publikum.

Kjennetegnet til Dag på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg.

Dagbladet kalte ham ” et glitrende lyspunkt i en ellers grå norsk standuphimmel”, Aftenposten skrev at han er ”anarkisthumoristen som biter mest og oftest” og Haugesunds Avis ””en av landets fremste scenekomikere”. Sarte sjeler har funnet på å klage etter at de ikke helt har visst hva de har begitt seg utpå, og av ord som nevnes er ”grove krenkelser” og ”blasfemi”.

Som en av svært få norske komikere har også Dag begynt å få et navn i utlandet. Han har gjort regelmessige opptredener i Storbrittania, samt turneer i Skandinavia, Finland, Latvia, Island og Sveits. Og i 2010 var han den første norske komiker som  satt opp en egen helaftens forestilling under den prestisjetunge The Edinburgh Fringe Festival. Han har i tillegg gjort flere jobber sammen med noen av de største humorstjernene i verden, som Doug Stanhope og Bill Burr.

– See more at: http://elvespeilet.no/dag-soras/#sthash.sMzMgasc.dpuf