MENU

Frivillig

VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ ENERGIMØLLA?

EnergiMølla tilbyr et bredt og variert kulturtilbud med konserter og faste konsepter gjennom hele året. Vi har en stor frivillig stab, men vi trenger alltid flere positive og kulturinteresserte mennesker til å hjelpe oss med avviklingen av arrangementene våre.

Arbeidsoppgaver kan være f. eks.

Publikumsvert

Plakatopphenging

Jobbe i baren

Artistvert

Selge billetter i døren

Være med å forberede til arrangementer

Samle inn glass og holde orden

Har du spesielle ønsker eller interesser er det lov å komme med forslag til hva du kan tenke deg å gjøre. Det sosiale er en stor del av det å være frivillig hos oss. Som frivillig på EnergiMølla knytter du nye kontakter og får arbeidserfaring å sette på CV. Vi synes også det er viktig å ha det hyggelig sammen utenom jobbsammenheng.

Vi har en pengepott som er satt av til de frivillige, og som kan brukes på bl.a. årlig tur for de frivillige, sommerfest, julebord, ølsmaking på Aass, messe to ganger i året, relevante kurs som barkurs, førstehjelpskurs, sikkerhets- og rutinekurs, brannkurs, Eller andre kurs som er ønskelig og relevant i forhold til det vi driver med. Som frivillig får du dessuten gratis inngang på våre arrangementer (forutsatt kapasitet) og personalpriser i baren. 

Vi har premier til årets mest frivillige!

Frivilligregistrering