MENU

PopQuiz

fredag 7. februar
Dørene åpner: 19:30
Pris: Gratis inngang

Se Facebook arrangement


På fredagens popquiz starter vi ballet med to runder med coverlåter. Mange coverversjoner er laget for å tilføre noe nytt, noen er laget for å ligne på originalen, mens andre er laget for underholdning – og popquizmaster Hanne Johnsen gir deg litt av alt. – Hvor lang tid bruker du på å kjenne igjen en av 80-tallets største hit’er når den presenteres av et brassband? Eller når en rockeballade har fått bossa nova-rytmer?

Den siste runden heter «Pure & guilty pleasures» og er en samling låter hun digger. Hanne hevder hardnakket at selv om hun bruker begrepet «guilty» er det lenge siden hun har slutta å skamme seg over låter hun liker. Alle tre oppgavene kommer servert med et smörgåsbord av hint i form av bilder eller anagrammer. Musikken er fra alle mulige sjangre og årstall – og målet er at alle skal synes det er morsomt med popquiz!

Pop-Quiz har blitt en suksess! En fredag hver måned arrangeres PopQuiz med et bredt utvalg av dyktige quizmastere. Glem gullrekka på TV’n denne kvelden. Ta med deg venner og lek deg gjennom fredagskvelden med friske og freidige musikkspørsmål fra scenekanten. Populærmusikk eller ikke, PopQuiz utfordrer og behager din musikkhjerne. Alle er velkomne, enten det er som lag eller alene. PS: Vinnerlaget vinner billetter til en valgfri konsert i regi av EnergiMølla med forbehold om ledig kapasitet. Velkommen!

Quiz-master: Hanne Johnsen
Dørene åpner: 19:30
Quiz starter: 20.00
Aldersgrense: 18 år (vergeordning)
Pris: Gratis inngang