MENU

Black Debbath + The Launderettes

lørdag 2. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200/ 250,-
Billetter

Dørene åpner: 20.00
Konsert starter: 22.00
Aldersgrense: 18 år (Vergeordning for publikum under 18 år. Verge må være fylt 25 år og kan ha med seg to personer under 18 år. Vergen og personer under 18 år kan ikke være alkoholpåvirket.)
Arangør: EnergiMølla
 

Black Debbath slipper 11. januar 2013 sitt sjette studioalbum, med den megetsigende tittelen: “Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock”.  Engasjementet er større enn noensinne og vi gleder oss over at den 5. Statsmakt er tilbake. Deres forrykende liveshow kommer snart til en scene nær deg!

Black Debbath kommer med følgende uttalelse:

“Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock!” har tatt seks år å lage. Seks år som har vært brukt til å ruste seg både mentalt, verbalt og musikalsk før den store tilbakekomsten. Deres moralske korstog mot omverden starter nå.

Denne platen er Black Debbaths misantropisk-humoristiske manifest, en langt mørkere og mer bittersøt affære enn hva man tidligere har sett fra den kanten. Nå får det faen meg være rock!”

–       Den 5. Statsmakt

 Support: The Launderettes

The Launderettes har fått det ærefulle oppdraget å varme opp for Black Debbath! De spilte for et utsolgt Christians Kjeller i vår og gleder seg til å komme tilbake til Kongsberg.
The Launderettes er et rent jenteband som spiller 60-talls inspirert garagerock og de er aktuelle i disse dager med singelslipp og plateutgivelse. De er signet på Little Steven´s label Wicked Cool Records og har platekontrakt samt omfattende reklame- og radiospilling i USA.