MENU

Om Energimølla

EnergiMølla er et musikk -og kulturhus på Kongsberg som hele året presenterer et mangfold av konserter og kulturopplevelser. EnergiMølla har besøk av alt fra ukjente, musikalske perler, til store, nasjonale artister, og vi har også en rekke faste arrangement hver måned som Pop-Quiz, Pub-Quiz og Barnelørdag (følg også Barnelørdager på Facebook)
EnergiMølla er organisert som en stiftelse, og har en rekke stifterorganisasjoner som sørger for ytterligere bredde og innhold i programmet. Kongsberg Jazz Evidence, Viseklubben Christian, Kongsberg Krimfesival, Kongsberg Filmklubb og ikke minst Kongsberg Jazzfestival.

Spillestedet er etablert og ble offisielt åpnet 26. oktober 2002, og har siden presentert utallige konserter med både kjente og mindre kjente artister.

Huset vi holder til i er en gammel mølle bygget i 1890, oppført i rustikk teglstein. Den gamle og røffe stilen er beholdt og krydret med moderne, minimalistiske elementer. Det er mulig å leie lokalet til feks møter på dagtid, kveldsarrangementer, sommerfester eller julebord.