MENU

Bokassa + Exploding Head Syndrome

fredag 14. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 295,- ink avg
Billetter
Se Facebook arrangement


BOKASSA
Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og grooven fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk og hardcore, til sin egen unike “stonerpunk”. Debutplaten “Divide & Conquer” ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet “My favourite new band” og “Insanely fucking cool”. Dette proklamerte i at Bokassa ble supportband for Metallica på deres “Worldwired”-turné i 2019.
 
Den 21. juni kom oppfølgeren “Crimson Riders” som ble belønnet med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og 4/5 i ærverdige Kerrang. I november og desember legger de ut på sin første headlinerturné i Europa for å vinne over en stading økende fanskare. Bandet har tidligere spilt på bla. Øyafestivalen, Pstero-festivalen og Stavern til strålende kritikker fra anmelderne. Mao. gå ikke glipp av denne gjengen live når de kommer til din by!
 
EXPLODING HEAD SYNDROME
Exploding Head Syndrome har vært en del av Oslos undergrunnsscene i et tiår. Dette har resultert i 4 utgivelser, samt en drøss med gigs i både inn- og utland. Bandet spiller en miks av punkrock og hardcore med catchy allsangrefreng og aggresive breakdowns. De kom nylig hjem fra Europaturne der de blant annet spilte på en av Europas største punkfestival, Punk Rock Holiday. Konsertene er ladet med rå energi og «in your face» attitude så det er bare å hive seg i piten fra første låt.