Friday 5 July

KNOWER // Kongsberg Jazzfestival

Dørene åpner: 23:30

Pris: 490

Fredag natt spiller KNOWER, et av de heteste navnene på den internasjonale musikkscenen akkurat nå, nattkonsert på Energimølla!

Vi gleder oss enormt til å ta i mot KNOWER, en brennhet duo fra Los Angeles med millioner av views på flere plattformer. Duoen representerer et helt nytt musikalsk uttrykk i grenseland mellom jazz, funk og elektronika. KNOWER består av den Grammy-nominerte multiinstrumentalisten og Youtube-fenomenet Louis Cole og vokalist, produsent og låtskriver Genevieve Artadi. Duoens siste plate KNOWER FOREVER (2023) ble en stor favoritt hos både publikum og kritikere i 2023, med sitt progressive, cinematiske og futuristiske jazzuttrykk.

Etter at duoen ga ut plata ‘Life’ i 2016 har de vært på turné med Red Hot Chili PeppersThundercat og spilt på en mengde festivaler over hele verden. Til sommerens turné reiser de med fullt band bestående av de ypperste instrumentalistene fra deres store musikalske Los Angeles-vennefamilie. Gjør deg klar for heit funk og fete korder, en live-opplevelse vi kan love blir av den uforglemmelige sorten!

«KNOWER stretches the boundaries between jazz, funk and sanity» – LA Weekly

Genevieve Artadi – vokal
Louis Cole – trommer
TBA – bass
TBA – keys

Dørene åpner kl. 23:30
Konsertstart kl. 00:00