Saturday 2 December

Michelle Ullestad // EnergiMølla

Dørene åpner: 20:00

Pris: 220,-

Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. Hun debuterte i 2019 med den vakre, personlige og upolerte låten “Åpen Igjen” som var første singel fra hennes debut EP “Det var litt mørkt der en peroiode eller noe”. Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastiske anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje. Da hun spilte på Vill Vill Vest i 2021 var det lange køer utenfor spillestedet, og BT hadde dette å si om hennes fremførelse:

 «(..)ordene spyttes ut slik bare sangere med noe ekte på hjertet faktisk kan. Noen tørker en tåre, andre gnir bort gåsehuden (..) Michelle Ullestad fortjener all hypen hun kan få. 6/6 hjerter»

I etterkant at VVV signerte hun med det bergensbaserte plateselskapet GEMS, hvor hun i november ga ut singelen “Emilie”. Singelen ble utnevnt som ukens låt hos P3, og listet på P1. “Emilie” var også låten som førte til at Michelle ble månedens urørt i janaur 2022. I april samme år slapp Ullestad sin andre EP “SOL” som høstet gode kritikker og alle singlene har blitt listet på nasjonal radio.

Michelle er et låtskrivertalent og en artist som virkelig er verdt å følge med på. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop med gode melodier og tekster.

I sommer spilte hun sin første festivalsommer, og var innom større festivaler som Bergenfest og Øyafestivalen, og mindre festivaler som Morellfestivalen, og Fresfestivalen. Hun er nå klar for å spille på Rockefeller under årets By:larm. Hun setter også ut på en liten høst-turnè i november hvor hun skal innom Oslo, Bergen, Trondheim og Göteborg.

Michelle Ullestad Artistbilde