Friday 19 April

Strikk og drikk // EnergiMølla

Dørene åpner: 18:00

Pris: Gratis

Den 19.april får Strikk og drikk Kongsberg storfint besøk av en av Norges fineste strikkedesignere!
Merete brenner for å spre strikkeglede, designe, undervise og hjelpe andre til å utfordre seg selv til å tørre å begi seg ut på nye prosjekter. Vi er nå så heldig å få henne på besøk til vår neste strikkekveld.

Merete designer og utvikler strikkeoppskrifter under navnet Merete Norheim Strikkdesign. Hun har en allsidig bakgrunn med nesten 20 år i reklamebransjen, før hun i 2004 tok en bachelor i Idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole.

Hun har utgitt boken «Strikkbunadskofter–oppskrifter til alle norske bunader», og flere enkeltstående design som bl.a. Baalsrudgenseren etter filmen «Den 12. mann». Nå jobber hun hos Fru Kvist i Øvre Slottsgate, som er et deilig fristed for alle strikkeglade, hvor dere gjerne må komme innom mer garn, for hjelp, en kopp kaffe eller bare for å si hei. I tillegg til å oversette oppskrifter for noen av de største danske strikkedesignerne. Følg henne gjerne på Instagram @meretenorheim

Strikk og drikk er en tradisjon i mange byer, og etter at vi har kastet av oss lockdown og restriksjoner, er det på tide å møtes og være sosiale. Strikking fikk en helt fantastisk oppblomstring under pandemien, og nå kan vi jo også gjøre dette sammen. På Kongsberg har Strikk og drikk blitt arrangert før i flere forskjellige varianter. For fjerde gang skal Energimølla være vertskap for Strikk og drikk! Her er det god plass, god kaffe, og eventuelt annet man ønsker kose seg med.


Ta med deg strikketøy, heklesaker, nupereller eller hva du selv måtte ønske, og møt opp. Om du er amatør eller proff betyr ikke noe, her er det rom for alle. Og vi hjelper hverandre mer enn gjerne, samlet har vi mye kunnskap! Her er det rom for å «nerde» over garn, teknikker og oppskrifter.


Dørene åpner 18:00